tirsdag 31. juli 2012

30 Dagers Reise Utfordring # 2

Dag # 2 - En destinasjon hvor du elsker kulturen
Jeg må si jeg virkelig nyter kulturen i Hellas.
Oppleve endeløse mil med akvamarin kystlinje, solbleke eldgamle ruiner, sterk feta og sterkere ouzo.La Hellas fylle dine sanser, enten det er gjennom pulserende natteliv til gamle severdigheter.
Hellas balanserer sin fortid, nåtid og fremtid på en måte som gjøres av noen få andre land.
Resultatet er et land med endeløse kulturelle sysler.

Frist appetitten!
Grekerne er stolte over maten deres, og som noen av de mest gjestfrie menneskene på kloden, vil de sørge for at du blir mett. Lukten av hjemmelaget tzatziki og lukten av grillet souvlaki er bare begynnelsen. Den greske menyen er fylt med deilig mat som gir et eventyr på alle måter. Grunnleggende ingredienser som feta og oliven olje er i kjøkken over hele landet, men det er de regionale rettene og matlagings kunst som gjør reising rundt i landet en slik kulinarisk glede. Oster og utrer du kanskje aldri har hørt om, sammen med lokal sjømat, kjøtt og veggisretter. Hemmeligheten av gresk matlaging er ofte funnet i bakgården der mange av ingrediensene er ferske. Som gjør at matopplevelsen får nye høyder.
Nyt!
Det er lett å forstå hvordan så mange myter om guder og jotner har sin opprinnelse i dette enorme og varierte landskap, med stor åpen himmel, og hav med øyer, hvor dagene smelter fra den ene til den neste, mens du nyter den hvite sanden og palmestrender.

Men Hellas tilbyr mange aktiviteter og er en magnet for alle som liker friluftsliv. Spaser langs brosteins-belagte, bysantinske tur stier, vandre inn i vulkaner, se etter delfiner og havskilpadder, og gå gjennom frodige skoger. Hellas tilbyr også noen av verdens beste kite-surfing, dykking og fjellklatrings plasser.


Vær modig. Vær lidenskapelig. Vær gresk.

På hvilket sted elsker DU kulturen?

0 Kommentar(er):

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren din, jeg leser hver og en!
Hvis du trenger et mer direkte svar kontakt meg på min e-post; frkbilmerke@gmail.com, eller send meg en melding på Facebook:) DIN kommentar lyser opp dagen min! ♥
Takk for besøket :)

© FrkBilmerke's Reiseblogg, AllRightsReserved.

Designed by H.S.L