mandag 9. juli 2012

Ixia - En liten Perle på Rhodos

Når du pakker for din Rhodos ferie i Ixia, tenk komfortabelt, moderne og fredelig, fordi du kommer til en fantastisk plass, ofte karakterisert som en av de vakreste stedene på øya og i Hellas. Ixia ligger på den sørvestlige kysten av øya, mellom Ialissos og den romantiske byen Rhodos.


Du finner den perfekte avslapning her, på den flotte stranden Ixia med klart og utrolig blått rolig farvann, omgitt av grønne åser.  Ixia bay har en privilegert geografisk posisjon, med konstante vinder, noe som gjør det til et perfekt sted for brettseilere. Jada, det er flere vannsport alternativer, og du kan selv prøve deg på dykking. 

Vær oppmerksom på en 2 km lang steinstrand som er uegnet for de små, men du kan alltid ta dem til hotellets svømmebassenger, mens du nyter en cocktail mot en av de berømte solnedgangene i Ixia.

Etter en blomstrende turist utvikling, tilbyr feriestedet deg valget mellom ulike typer steder å bo - fra luksuriøse hoteller i Ixia langs kysten, til mindre og komfortable rom til leie. 
Når det gjelder om å spise ute, er det over 25 restauranter fristende deg i Ixia og flere barer for å nyte en lokal likør.Er du ute etter aktiviteter, besøke de lokale turist butikkene, men husk at 5km unna Ixia kan du nyte utforske gamlebyen. De har en nydelig kjøpesenter i det tyrkiske kvarteret i Rhodos by.
(Hvis du er ute etter shopping)
Utsikt over Ixia
Hvis du er klar for en kveld ute er du en kort taxi-tur unna Faliraki med sitt blomstrende uteliv.

Når det gjelder avslapping og moro, har Ixia det du trenger.
Har du vært i Ixia?
Kunne du tenkt deg å dra dit?0 Kommentar(er):

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren din, jeg leser hver og en!
Hvis du trenger et mer direkte svar kontakt meg på min e-post; frkbilmerke@gmail.com, eller send meg en melding på Facebook:) DIN kommentar lyser opp dagen min! ♥
Takk for besøket :)

© FrkBilmerke's Reiseblogg, AllRightsReserved.

Designed by H.S.L