onsdag 8. august 2012

30 Dagers Reise Utfordring #10

Dag # 10 - Et avslappende reisemål

Reisende på ferie naturlig søker en avslappende og bekymringsfri atmosfære. Mange av disse fantastiske stedene kan bli funnet i ulike deler av verden.
Her er noen av stedene jeg slapper av:# 1: Fiji
Dette tropiske paradis har lenge vært et yndet reisemål blant reisende. Øygruppens hovedøy Viti Levu har vakre strender og rolige Nausori Highlands. For en forfriskende opplevelse med naturen, kan besøkende vandre gjennom fjellandskapet funnet på øya Vanua Levu. Været på Fiji gjør det også til et ideelt sted ideelt for surfing, dykking og soling.
# 2: British Virgin Islands
Reisende kan besøke denne destinasjonen til å oppleve den lokale Karibia smaken. Spektakulær utsikt over blå og turkis-farget sjøvann kan sees fra noen av strendene. Historie-entusiaster kan besøke restene av St. Phillip kirke som ligger på øya Tortola. Besøkende som ønsker å delta i dykking kan besøke dykkestedet kjent som "Wreck Alley" for å utforske mange sunkne skip.
The Baths - en havneområdet ligger på Virgin Gorda - har unike fjellformasjoner og en serie fascinerende grotter å utforske. Besøkende kan også chartre en båt for å nyte en dag med seiling rundt øyene.
# 3: Puerto Rico

Ikke langt fra British Virgin Islands ligger denne perlen av en øy. Reisende kan se øyas spanske innflytelse ved å besøke historiske steder som Fort San Felipe del Moro. Hovedstaden San Juan har mange historiske strukturer, imponerende katedraler og vakker utsikt ved sjøsiden. Besøkende vil også få oppleve øyas levende kultur og vennlige lokalbefolkning i ferien sin.
# 4: Kypros
Denne Middelhavsøya er ikke bare et flott sted å besøke for en fredelig opplevelse, reisende kan også få en dypere innsikt i kunsten, historien og kulturen på Kypros. Besøkende kan utforske den gamle byen Kourion eller Fort Pafos for å lære mer om øyas spennende fortid. I vintermånedene kan reisende gå opp til Troodos Mountains for å nyte en dag på ski eller andre spennende aktiviteter i snøen. Afrodite, den greske gudinnen for kjærlighet, ble sagt å ha gytt fra området rundt kysten fjellformasjonen kjent som Petra tou Romiou. Øya er spesielt kjent for sine pittoreske strender og behagelig vær.

# 5: Kanariøyene
Reisende kan finne denne vakre spanske øygruppen som ligger  like utenfor den nordvestlige kysten av Arica. Tenerife, den største av Kanariøyene, og har strender belagt i sand, romslige parkområder og spennende utesteder. Øya Fuerteventura er det perfekte stedet å nyte snorkling, fascinerende museer og mange lokale festivaler. En annen bemerkelsesverdig øy er Gran Canaria, hvor reisende kan vandre langs sanddyner, tur til historiske kirker og beundre de naturlige underverkene på øya.

Hva/Hvor er ditt avslappende reisemål?

0 Kommentar(er):

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren din, jeg leser hver og en!
Hvis du trenger et mer direkte svar kontakt meg på min e-post; frkbilmerke@gmail.com, eller send meg en melding på Facebook:) DIN kommentar lyser opp dagen min! ♥
Takk for besøket :)

© FrkBilmerke's Reiseblogg, AllRightsReserved.

Designed by H.S.L